Nora Marken

Torsdag:

I torsdags blev det en liten fest för alla vi studenter i LUPP (alla som ska bli lärare). Det var en otroligt trevlig fest där man lärde känna lite folk! Otroligt bra inför uppgifter man måste göra i grupp sen, skönt att känna lite folk man kan jobba med.

Fredag:

I fredags så blev det att åka på bio premiär på District 9 med Tommy, Pontus och hans tjej. Enligt mig var filmen otroligt bra, verkligen nått i min smak. Så 9/10 i betyg får den, var i lite stil med cloverfield som också är riktigt bra =)

Lördag:

Idag så blev det nora marken! Jag började med att åka till Älsklingen på morgonen. Var helt otroligt att få träffa henne igen, måste ses snart så vi kan mysa lite, det saknar jag =) Sen så kom tove och cissi förbi och vi spelade lite kort ett tag innan vi åkte till marknaden. Väl där så strövi vi runt lite, köpte lite filmer och Emma änglar. Efter en åkning med en karusell så bestämde vi oss för att åka hem så vi skjutsade hem sötis till frövi, åkte till Conny för att hämta hans öl och sen till linde för att hämta upp Tommy. Vi förfesta lite hos Tommy och gick sedan ner till parkfesten. Först kom inte conny in men vakten var så snäll så efter ett tag fick han komma in! Snällt av han ^^ Men det var trevligt där, träffade morell som var JÄTTE länge sen man såg :D Otroligt roligt att träffa nalle björnen igen =D Men allt som allt en trevlig kväll på krogen =)

Gårdagen

Sådär nu har man vaknat efter en störk skön kväll! Riktigt glad över att jag gick dit, träffade många härliga typer som jag lätt skulle kunna spendera några år tillsammans med. Så ikväll så ska vi träffas igen för jag vet inte riktigt vad men man skulle klä ut sig men det skippar nog jag. 

Allt började med att vi träffades på campus, då vare inte många som snackade, dom flesta satt för sig själva. kl 18:10 så gick vår buss in till stan, vi skulle tydligen va på en gård nånstans. När vi väl kommer dit så fanns det massa stolar runt bord som man fick sätta sig vid och snacka lite med dom man hade vid sig. Jag hade jätte tur som hamna bredvid ett par som kom från lindesberg. sen fanns det också en lite skäggig kille på 25 år, han var också super härlig. Vi gillade samma musik, hade samma intressen osv osv så vi kommer nog bli bra kompisar. Sen så när vi setat i 1½ timme så blir vi utskickade på gården (vi var inne först) och gjorde lite lekar. Den första var typ "den som gillar katter ställer sig där och den som gillar hundar ställer sig där". Andra leken var att dom sa ett nummer sen skulle man gå ihop så många och krama, hålla hand eller bara röra lite vid dom. Det var också så vi blev indelade i grupper, i min grupp är vi 4 killar och 15 tjejer.

Inom gruppen så blev det lite information och sen mer lek. Vi körde att den första skulle säga sitt namn och en sak han/hon gilla/hata som började på första kobstaven i sitt namn, jag hade Tim Tacos. Sen skulle den andra säga den förstas och sitt eget, den tredje skulle säga dom två innan och sitt eget och ja sen fortsätter det, jag hade tur, jag var bland dom första. Bra sätt att lära sig namnen. Sen blev det en lek som hette ägget och terminator, den var super kul, fast simpel.

Nu var de dags att gå in igen så alla gick in och satte sig vid sinna grupper och det blev en tävling. Ledaren skulle säga en sak som börjar på en viss bokstav eller har en viss färg så skulle man hitta så många grejer som möjligt inom sin grupp. Efter det fick vi våra maskotar som ska va med hela tiden på vår nollning och sen var det dags för mig att ta bussen hem. Hoppas idag blir lika trevligt.

Hardcore Teachers!


Registrering

Hej hopp alla glada människor! Nu så har man startat en helt ny blogg som mestadels ska handla om min väg till att bli en lärare, men även om saker som händer i mitt liv. Se om jag lyckas och orkar hålla igång den här bättre. Vi får se när jag orkar göra iordning den seriöst.

Idag har jag nu tagit mitt första steg in i lärarnas värld, jag var nämligen till Universitetet och registrerade mig. (Om man bortser från att jag sökte till programet) Min inriktning kommer först och främst att bli engelska, sen kanske jag kompletterar med matematik eftersom jag har hört att det oftast krävs att man har minst två ämnen.

Jag kommer inte börja skolan förens på måndag nästa vecka men nollningen börjar redan idag. Så idag ska jag få träffa hela min klass (eller iaf dom som kommer dit) så man kanske kan lära känna nån. Vi ska bli indelade i lite grupper, käka lite chips och dylikt medans vi minglar och sen så blir det lite lekar. Det ska bli spännande men är lite nervös att leka med massa okända människor, men det är bara bra övning, jag menar man kan ju inte va rädd och nervös när man ser sina klasser sen för första gången eller pratar om sina uppsatser inför hela klassen.

Ne nu ska jag ta och fixa lite på bloggen och vänta på att farsan kommer hem så man kan få lite mat. Jag håller tummarna för att det blir MAX :D Men uppdatering på vad som händer ikväll kommer antingen senare när jag kommit hem eller imorrn på morgonen.

Power to the teachers!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0